MADS STAGE

Jeg er Mads Stage – ham der bygger dit hus sammen med dig. Jeg bygger alle hustyper lige fra det klassiske typehus til den unikke arkitekttegnede villa, hvor sværhedsgraden skrues derop, hvor de store typehusfirmaer må kapitulere.

HUSE MED PERSONLIGHED
Jeg tager mig af hele dit projekt i tæt dialog med dig. Den tætte dialog er en utrolig vigtig sikkerheds- og kvalitetsmarkør før og under et byggeprojekt, fordi kommunikation giver dig indblik og viden.
Kun med indblik og viden sikrer vi, at vi hele tiden har en dør åben for tilpasninger og rettidig omhu. Den type kommunikation er byggestenene i min virksomhed og årsagen til, at jeg leverer gennemtænkte, justerbare og rigtige løsninger fremfor hurtige, præfabrikerede og halve løsninger. Fordelen ved at være en mindre aktør på markedet er netop, at jeg aldrig distancerer mig fra kunden med låste samlebåndsløsninger og statiske procedurer.

Hos mig står vi side om side indtil opgaven er løst. For, hvad end du bygger et helt nyt hus, laver en tilbygning eller drømmer om en specialdesignet egetræstrappe, så er dit unikke projekt højst sandsynligt i en engangsinvestering i dit liv – og sådan behandler jeg det! I et samarbejde med mig er du med i hele processen ligesom du naturligvis har adgang til projektet under hele processen.

Er du i tvivl om noget under byggeprocessen, så tager vi en snak om det, inden vi bygger videre. Jeg laver aldrig ’dumme løsninger’, bare fordi det uheldigvis er tegnet dumt. Så opdager jeg det, og så finder vi løsninger. Det er fordelen ved mig – jeg er den lille, fleksible samarbejdspartner, der er tæt på, og som tager tiden til ærlige løsninger.

HUS- OG SNEDKERSPECIALIST HELT IND I HJERTEKAMRENE
Jeg kan lave huset lige præcis med den sten og i den højde, du vil have. Det er unikt her hos STAGE HUSE. Jeg er meget millimetermenneske, fordi jeg er uddannet snedker – det er en klar styrke for mit firma og mine kunder. Jeg har altid været god til mit arbejde pga. min ekstreme præcision og stålsatte tilgang til opgaver. Det blev også synligt under min uddannelse. Jeg var den eneste på mit hold, der blev antaget med bronzemedalje, da jeg bestod og fik mit svendebrev. Jeg var færdig før tid, og havde på den måde tid til at hjælpe de andre. Ja, jeg rettede sågar også på lærerne.

“Fordelen ved at være uddannet snedker er, at jeg er en rigtig god Georg Gearløs.”

Jeg er meget perfektionistisk. Præcisionen og kvaliteten er essens af styrken ved at samarbejde med STAGE HUSE. Jeg overholder mine aftaler, lover kun ting, som jeg kan stå 100% inde for, og ser aldrig halvdårlige eller forhastede løsninger som en mulighed. Min millimeterpræcision kommer ofte til udtryk, når nye samarbejdspartnere krydser min vej, fordi det åbenbart er så udtalt, at det er bemærkelsesværdigt. Et sjovt eksempel var, da jeg byggede huset på Romerdalen 37 i Odense, og det efterfølgende blev sat til salg. Huset kom til ejendomsmægler, og ejendomsmægler skulle måle op og tage billeder. Til hans store forbavselse passede målene på mine tegninger præcist med cm-opmålingerne i virkeligheden. En person som ham måler mange hundrede huse fra typehusfirmaer i Danmark hvert år.

“Jeg oplever sjældent at fotografere huse – og særligt nybyggede huse – hvor de indvendige mål er så nøjagtige og præcise, som de er på Romerdalen 37. Alle indvendige mål passer på millimeter, på nær to længdemål. Så præcise mål oplever jeg vel ca. 1 ud af 100 gange, så det er noget, man lige lægger mærke til.”

– Henning Østergaard Rix, boligfotograf.

NØRDEN I MIG
Min filosofi består i høj grad af at skabe smukke, gennemarbejdede kvalitetsløsninger, der holder og skaber glæde for brugerne i mange år. Jeg lever og ånder for det gode håndværk, og kæmper mod billige quickfix. Jeg elsker at nørde ting. Kunne jeg bare beskæftige mig med at lave nørdede ting som eksempelvis det diamantkøkken, jeg lavede engang, så ville det gøre mig SÅ GLAD!” Det tager – i overført betydning – 1000 år at lave sildebensparket, men jeg elsker præcisionsopgaver.

Jeg har engang lavet et 8-tårnet spir, sådan et lidt tornerosespir. Da mine forældre skulle bygge hus inspireret af Pippi-langstrømpe-stilen. Du finder ikke mange, der kan dét, men sådanne opgaver holder jeg meget af.

Glæden ved den ordentlige løsning er uvurderlig. I min arbejdsstil og qua min personlighed minimerer jeg spild på alle fronter, og det er vigtigt, når man bygger huse. I branchen har jeg set alt for mange eksempler på, hvordan det billigste hus ender med at blive det dyreste, fordi man i processen har skabt spildtid i form af forkert materialevalg, for dårlig kommunikation og forventningsafstemning med kunden, forkerte beregninger osv. Det er dyrt, og det er spildte penge for kunderne og det forvandler billige løsninger til dyre løsninger og lærepenge. I det perspektiv er min nørdede side en side, der skaber værdi for mine samarbejdspartnere. Jeg bliver færdig til tiden, som aftalt og når jeg overleverer projektet, kan mine kunder være 100% sikker på, at der ikke gemmer sig nogen halve løsninger inde i murene.

”Umage betaler sig, men det kræver specialistviden, når sværhedsgraden bliver skruet helt op. Det elsker jeg.”